ŽIVOTNÍ ÚKOLY PODLE ŽIVOTNÍHO ČÍSLA

16.10.2015 09:34

ŽIVOTNÍ ÚKOLY PODLE ČÍSLA ŽIVOTNÍHO

 

1 - kreativita, sebedůvěra

     Jedničky by měly do svého života vkládat pozitivní energii, tvořivou- měly by tvořit, k tomu mají nejlepší předpoklady.

     Neměly by svou energií zbůhdarma mrhat, blokovat ji, něco si zakazovat.

     Svou energii mohou nejlépe využít v umění, léčení, obchodování, ve sportu a především v tvořivé práci

1 + 0  - nula přidává za jedničkou nezávislost, originalitu, ale také ukazuje na větší ego, více zájmu o svou osobu a sobeckost

 

 

2 - spolupráce, rovnováha

Úkolem dvojek je učit se hledat rovnováhu mezi braním a dáváním, mezi ano a ne – je to podobné jako u osmiček, kde se toto velmi zdůrazňuje- dvojka je obsažená v osmičce- tedy není divu – zde jde ale především o city, o přátelství,  lásku k bližním. Dvojky se poměrně hodně perou v sobě – jejich rozum a srdce jsou neustále ve válce- tuto válku se dvojky musí naučit zvládnout. Údělem dvojek je být nápomocný bližním, okolí – a tedy i upřednostňovat potřeby druhých.

Především musí najít v sobě rovnováhu, věřit sobě a svým citům. Pokud v sobě nenajdou klid, rovnováhu, pak nikde nevydrží

2 + 0 nula za dvojkou posiluje intuici

 

3 – komunikace a citlivost

Trojky jsou obdařené velkou mentální a emocionální je třeba tuto energii zpracovat a využít. Ze své podstaty jsou velmi vnímavé a optimistické, je třeba, aby se naučily upřímnosti ve svém projevu vůči svému okolí.

Jejich úkolem je překonat překážky, které v nich jsou, naučit se vidět do problémů, zvládnout je, posoudit a vyhodnotit. A díky tomu odstranit bloky ve svém životě, které jim brání žít plný život a pomáhat okolí

3 + 0 nula za trojkou přidává na inteligenci

 

4 - stabilita a praktičnost

Čtyřky se ve svém životě snaží dosáhnout nějakého hmatatelného výsledku, vytvořit něco, co po nich nechá stopu do budoucna. K tomu potřebují nastolit ve svém životě stabilitu a bezpečí, je třeba se naučit rozeznat pravdu, držet se realistických cílů. Právě čtyřky si určijí směr a posloupnost událostí ve svém životě.

4 + 0 nula za čtyřkou přídává schopnosti, zvané praktičnost, realismus

 

5 – svoboda, vnímavost

Pětky se nutně musí naučit sebekázni, mají v sobě neklidnou sílu, která je žene vpřed a nejlépe proti všem zaběhaným pravidlům. Právě proto je jejich cesta životem velmi trnitá, plná změn – jejich úkol je naučit se přizpůsobivosti.

Zde je nejvíce vidět, jak je to vše dobře zařízeno- na velké úkoly, máme velké schopnosti – pětky mají v sobě neutuchající sílu všechny překážky překonat a dojít šťastně k cíli a navíc v sobě mají cílevědomost, která jim pomáhá všechny plány dovést až ke kýženému cíli..

5 + 0 nula za pětkou dává nositeli sílu tvořit a budovat

 

6 – touha a přijetí

Šestky jsou velcí snílci, chtějí vše a nejlépe hned a také nejlépe vše nej – ovšem život je o něčem trochu jiném a proto je úkolem šestek naučit se trochu realismu – tedy své ideály a přání podrobovat také realistickému uvažování- tedy zkoušce praktičnosti.

Tím totiž vyrovnají své velké vnitřní energie a přijmou svět s jeho plusy a mínusy – prostě se musí naučit, že něco uskutečnitelné je  a něco ne.

6 + 0 nula za šestkou zvedá jejich srdečnost, touhu a schopnost lásky a také zvyšuje schopnost harmonie

 

7 – otevřenost a důvěra

O sedmičkách už víme mnohé, ale málokterá sedmička si přeci jen uvědomuje, že její cestou je duchovní život, to především, že je třeba naučit se důvěřovat a naučit se smířit se s tím, co jim život přináší.

Čím větší pokoru a upřímnost jejich život bude obnášet, a čím více se obrátí k duchovnu, tím lepší a smysluplnější jejich život bude. Jsou určené na cestu světla a duchovní krásy – které by je měly naplnit.

Nesmí ovšem zapomenout na své dary a schopnosti a pomáhat lidem kolem sebe

Není to lehká cesta a již samo nalezení této cesty je velkou výhrou

7 + 0 nula za sedmičkou potvrzuje duchovno v lidech

 

8 – moc, majetek

Osmička spojuje v sobě moc a materialismus – hojnost, úspěch, blaho, finanční zabezpečení.

Osmičky se musí neustále potýkat s novými úkoly, musí překonávat složité zkoušky, a to především v oblasti peněz, autority, mocí a úspěchem..

Jejich úkolem je zvládnout úspěch, nepropadnout mamonu, konat pro dobro lidstva, rodiny, nepropadnout síle pýchy a moci

8 + 0 nula za osmičkou dodává sílu a sílu poznání- vědomostí /inteligence/

 

9 – moudrost, dospění, ucelení

Devítka je souhrnem všech čísel, proto posláním devítek je žít jako člověk moudrý, intuitivní, používat nejen rozum, ale i srdce, učit se a učit svět.

Devítky jsou sice dobrodruzi, ale proto, aby se naučily o světě hodně, chtějí cestovat, poznávat, ale ne jen pohledem, chtějí poznat i lidi, jejich mentalitu, kulturu, náboženství, mají vztah k duchovnu, mají i analytické myšlení, které jim pomůže pochopit mnohé – a proto jsou zároveň i učiteli svého okolí, své vědomosti mají předávat lidem kolem sebe, dělit se o své názory a znalosti.

Devítky by měly být vzorem pro ostatní

9 + 0 nula za devítkou dává důraz na serioznost a a cílevědomost