ÚVOD DO PSYCHOLOGICKÝCH PŘÍČIN NEMOCÍ.

11.07.2023 15:01

ÚVOD DO PSYCHOLOGICKÝCH PŘÍČIN NEMOCÍ.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Na úvod se dá říci asi toto- vynikající znalec všech informací, nemusí být dobrý diagnostik a naopak…tedy vše, co se týká těla je nutno brát především intuitivně. Dnes je mnoho těch, co vykládají karty, učí je vykládat, ale přitom jen papouškují, co se naučili jinde nebo si přidávají obrovské množství informací jen proto, aby z toho měli příjem nebo slávu a nakonec se v ničem nevyznáte.

Nebojte se, nemusíte mít žádné velké znalosti, nemusíte být nikterak super povznesení, stačí jediné- umět vnímat sebe, signály svého těla a svou intuici a brát to vážně. Jen vy ucítíte, co je pro vás, jen vy vycítíte, který výklad, poučení, která slova jsou pro vás…a když to nevycítíte, vaše tělo vám napoví… nemusíte si pamatovat nic z toho, o čem tu píšu, ale můžete vědět, kde se na to podívat- na našich www stránkách janyfany…tam to najdete a neříkám, že vše, co tvrdím, musí být v každém případě úplně správné- každý se měníme, naše názory a vědomosti se mění a také se můžeme mýlit, i když z nejlepších důvodů….všechny věci, které vám předkládám, by měly být odrazovým můstkem, doplněným vašimi vlastními zkušenostmi a vašim osobním vnímáním. Ale také je další pravdou, že vše není pro všechny – výjimky potvrzují pravidlo☺ se říká a vy můžete být právě tou výjimkou a tedy pro vás platí něco úplně jiného, ale vy to víte, vycítíte to, budete to vědět, jen chtít, nic víc…vnímat, naslouchat, věřit si.

Nesnažte se vše si nastudovat, to nelze. V paměti vám uvízne to, co nyní potřebujete. Být odborníkem s obrovským množstvím znalostí je dost zavádějící. Řeknu vám příklad- můj muž byl perfektní technik s velkými schopnostmi a znalostmi, opravoval auta- samozřejmě i plno jiných věcí….já si říkám technický antitalent…kolikrát měl problém najít závadu …říkám- hele a jak to funguje? Vysvětlil mi to a já se trefila v diagnoze…a šlo vždy o maličkost, prasklá či ucpaná hadička, prasklina jinde, než měla být atd….a stejně je to s vámi….znát neznamená rozumět….každé vy je unikátní, každé vy je jiné a jinak žije….

Co je důležité – vnímejte se, nepřehlížejte projevy svého těla, hodnotte jej, než vše utišíte. Důležité je, abyste znali základy a od těch odvíjejte své úvahy….který orgán je spojen s radostí, se zlostí, že žaludek je místo, kam cpeme živiny – a to jak duchovní, tak fyzické- vždy si srovnejte duchovní a fyzické tělo…..duchovní tělo je prakticky to samé, jako fyzické, jen mu dáváme jinou potravu- myšlenky, venkovní vjemy, atd…..

Pokud však zatoužíte podívat se po nějaké informaci, najděte si ji, máte to nutkání proto, abyste si našli ty informace, právě ty.

Vše co se týče duchovna – esoteriky, magie, vykládání karet, nemocí, potíží, rozhodnutí, vše je intuitivní a jedinečné pro každého člověka, neboť každý je jedinečný. Vy jste každá jedinečná, svá a jiná…i když někdy lidé vypadají stejně, mají stejné potíže- či vnímají stejné potíže, jsou rozdílní a jejich problémy jsou rozdílné.

Většina z vás má velmi blízko k mnohým schopnostem či je má, bohužel prokletí bílé magie je, že své síly nedovedete užít pro sebe, ale můžete pro sebe užít své znalosti a zkušenosti, to se nevylučuje. Nebojte se je používat.

U dítěte máte silnou intuici a používáte ji – proč? Bez nějakého velkého přemýšlení poznáte na změně chování a nálady, že dítěti něco chybí, vycítíte to, dokážete odhadnout, co mu chybí…ale to dokážete i u sebe i u jiných lidí…záleží na koho a jak intenzivně se zaměříte….každé chování něco vyjadřuje, každý člověk se jinak chová v nemoci, jinak ve zdraví a každý orgán, každý kousek našeho těla ovlivnuje naši psychiku- víte přeci, že k čakrám patří i naše nálay a projevované vlastnosti…to je totéž…čakry jsou energetická centra v nás. O čakrách je potřeba si pamatovat jen to, jaká kde je, těch hlavních sedm, nebo devět…plus zlatá a černá…a to, že je důležité, když to cítíte, je roztočit- a to tím, že se díváte či představujete si její barvu….jednoduché, že?

Všech těchto věcí je mnoho. To, co je pro vás nejdůležitější, je být v pohodě…vnímat se, mít se rád…široký pojem, že? A prý je to moc těžké – není….dělejte, co máte rádi, mějte své koníčky a nebojte se udělat si čas pro sebe…my jsme učeni, že správné je obětovat se pro děti, rodinu, druhé, nemocné atd….kdepak, to ne….je správné na ně myslet, dělat pro ně dobré, ale pokud nebudete štastné vy, nebudou štastni ani oni..zvláště to platí pro vaši rodinu….myslete na to, myslete na své zdraví duševní i fyzické a nebojte se být trošku sobecké, nelze jen dávat- jednoho dne není z čeho a pak je hodně zle. Nehoňte se za ničím, umíte mnoho, znáte mnoho, máte mnoho schopností, věřte jim.

Pokud se vám nedaří, je několik příčin – bud jdete špatnou cestou, nebo máte příliš vyčerpanou energii – vždy to chce zastavit se, zapřemýšlet, co můžete udělat pro sebe a jestli nepotřebujete uzdravit či odpočinek, načerpat sílu. Pokud jdete proti osudu- nebude se vám dařit, nebo vždy jen na chvilku a pak to znovu spadne do mínusu. Budete-li se přemáhat, přes všechny překážky urputně za něčím postupovat, můžete dojít jen k nemoci- a pokud s tím něco neuděláte, pak to může být nakonec nemoc těžká. To vše znamená mít se rád.

Dopřejte si, co cítíte jako to, co k vám patří – at jsou to barvy, svíčky, oblečení, účes, jídlo, práce, lidi kolem vás, jestli budete jezdit autobusem, vlakem, pěšky…..každá maličkost, pokud máte chut používat něco z esoteriky, je to také správně, pokud chcete s něčím skončit, totéž…

Vše, co zní složitě je jednoduché – ale pozor, hodně jednoduchých věcí dohromady, je složité- a to je špatně…..držte se jednoduchosti. Jen toho, co cítíte, že je pro vás důležité..jednou to budou čísla, jindy barvy, pak jídlo, pak oblečení, pak třeba cvičení, hudba….vaše chutě a nastavení na vůně a vůbec vše se mění podle toho, v jakém jste rozpoložení- proto má mít žena více parfémů, více tělových šamponů, koupelí atd….nemusíte se jen koupat v bylinkách, stačí vaše oblíbené vůně.. a nebojte se je měnit, hledat nové- tomu se říká aromaterapie…víte? Jasně, že ano☺

Jste moje holky šikovný☺nenechte si ubližovat a neubližujte…to, že máte někdy vztek, je normální, vydejte ho ven….že máte někdy divné myšlenky a občas byste někoho kamsi nakoply? No a? myslíte, že člověk s otevřenou myslí- nebo duchovně na výši tak nepřemýšlí? Ale kdež….ten právě vnímá mnoho věcí kolem sebe a má obrovskou spoustu emocí….jde jen o to, chtít tomu porozumět a říci si- klid, žádnou paniku, nemůžeš být svatá….☺

A nezapomínejte, vaše já, vaše podvědomí a intuice vám vždy napoví, co je potřeba a které informace potřebujete. V podvědomí je mnoho informací a přístup dostanete k těm, jež jsou právě nyní důležité.