PARTNER DUŠE - půjčenov z Astrostránek

13.03.2015 20:59

PŮJČENO Z ASTROSTRÁNEK

PARTNER DUŠE

Milé ženy, asi každá z nás touží v partnerském vztahu po souznění Duší! Všemožně se snažíme objevit toho našeho Partnera Duše! Pokusím se vám teď trochu ve vašem hledání pomoci!

V prvé řadě je důležité nelétat v oblacích a nespřádat nereálné sny! Naopak pokuste se „uzemnit“, přijmout své vlastní tělo a realitu tohoto Světa. Bez těchto základních opatření vhodného muže nepoznáte ani kdyby sám od sebe zazvonil u vašich dveří!

Radovat bychom se měli nejen v Duši a mysli, ale i v těle! Tělo je nádherný nástroj, který, je-li krásně vyladěn (harmonizací čaker - ideálně obou partnerů), při sexuálním spojení dvou milujících se lidí, vydává hudbu, jež přitáhne do těla Vyšší Já partnerů. Tím se sex stává nejvyšší formou meditace a rozkoší na úrovni těla + mysli + Ducha. Prakticky to znamená, že je třeba budovat a udržovat na mentální a citové úrovni mezi partnery stálou komunikaci (a kontrolou vlastních hranic - nečekejme, že za nás partner vyřeší všechna naše životní dilemata!!!), důvěru, úctu + lásku a tyto hodnoty vyjadřovat a potvrzovat nejen slovně, ale i fyzicky - pozornými láskyplnými činy (držením se za ruku, hlazením, úsměvy, polibky, sexem)! Ne jednou za čas! Denně!!!

Necítíte-li žádné příjemné pocity v SRDCI, nemusí to znamenat, že vás partner nemiluje. Muže to být způsobeno blokací vaší srdeční čakry = ON vám dává své city najevo tak, jak umí, ale VY to nevnímáte. Velmi často je to způsobeno tím, že jste málo uzemněná anebo možná také máte např. díky meditacím a vegetariánské stravě mnohem jemnější vnímání, jste více zaměřena na duchovno a jemněhmotné energie, než většina lidí kolem vás! Díky čemuž jste nedosažitelná pro většinu prakticky a sexuálně založených partnerů, kteří jsou schopni poskytnout vám a prožívat s vámi rozkoš na úrovni tělesné.

Přestaňte se trápit a žít čekáním na splnění vzdáleného snu. Naopak! Radujte se a žijte TADY a TEĎ na fyzické úrovni! Začněte tím, že si vyberete muže na podobné mentální a intelektuální úrovni jako máte vy sama. To je absolutní základ. Pak si vzájemně dovolte poznávat jeden druhého při komunikaci a pomocí takto nastolené důvěry se vám po čase otevře srdeční čakra (zbavíte se obav a starých citových zranění) a tím dojde bezpečně i ke kýženému volnému vnímání partnerových i vašich vlastních citů.

Nečekejte dokonalého Pana Božského! ŽÁDNÝ „TEN jediný PRAVÝ“ NEEXISTUJE!!! Leda by spadl z nebeských výšin jiné dimenze, kde neexistuje dělení na Mužský a Ženský princip! V tomto případě by zde takový jedinec dopadl do lidského těla a překonával překážky duality stejně tak jako my ostatní! To znamená, že i bez uvedeného muže spadlého z nebeských výšin, můžete vytvořit krásný harmonický vztah! Je dokonce už nyní na Zemi několik párů, vědomých si Partnerství Duše a bude jich čím dál více např. z řad členů Rodiny Duše, ale to jsou teprve první vlaštovky! Svého vlastního Partnera Duše objevíte třeba i v "obyčejném muži odvedle“, když si dáte tu práci poznat jeho charakter, skryté emoce (i touhy a zranění) a na oplátku mu dovolíte to samé.

Toto je ta nejrychlejší cesta k setkání s Partnerem Duše! Jednoduše buďte šťastní a radujte se už tady a teď! Tak do toho!!!

Vám všem ze srdce přeji, aby se Vám dařilo budovat pouze takto krásné vztahy!

P.S. Přiznám se, že tento článek jsem měla pro Vás dlouho rozepsaný, ale impulsem k jeho dokončení byl slovní obrat „TEN PRAVÝ“ – míněno jako pravý, jedinečný, osudem určený muž! Ve skutečnosti totiž neexistuje žádný „TEN PRAVÝ“! Je to celé jedna mýlka! Mýtus, který by měl být co nejdříve vyjasněn v myslích všech žen, a to nejlépe už na základní či v mateřské škole! Je to láska a naše svobodná vůle, které utváří šťastný vztah! Nejedná se o žádný karmický vztah, do něhož jsme osudově dotlačeni, abychom ukončili nedorozumění z minulých životů! Protože se my sami, náš protějšek i celý Svět stále měníme, máme na výběr! Nemáme osudově předurčeného jediného vhodného partnera na celý život!!! Takže vám všem přeji šťastnou volbu  !!!

autorka