MÁTE LÉČIVÉ RUCE?

20.04.2023 09:57

MÁTE LÉČIVÉ RUCE?

++++++++++++++++++++

 Spousta lidí je má a neví o tom- takové nejjednodušší zjištění je z čísel…pokud máte někde v datu sedmičku, v součtu dne, součtu roku narození, nebo přímo je někde prostě sedmička – pak je vám dáno mnoho sil do rukou, léčivých sil….

Ale nejen sedmička, ale může tam být dvojka, devítka, ale i šestka- číslo pečovatelů….a také životní trojka – to je většinou ale především diagnostik, často mu léčivé síly nechybí…..ovšem pozor, ne všichni mají tyto síly rozvinuté a mohou pomáhat…

Většinou tyto síly má rozvinuté matka malého dítěte…tam se podivuhodně síly rozvíjejí.

+++++++++

To, co vám pomůže zaktivizovat tyto síly, je vlastní síla, vlastní klid a navození rovnováhy a pravidelné čistění čaker – energetických center…tím se nabíjíte, pomáháte sobě- svému tělu být v pohodě, silné a zdravé a to tím, že díky roztočení čaker energie ve vašem těle proudí bez překážek, čímž se tělo posiluje a uzdravuje.

NIKDY NEVYDÁVEJTE VÍCE ENERGIE, NEŽ MŮŽETE – KDYŽ SE PŘÍLIŠ VYČERPÁTE, MŮŽETE ONEMOCNĚT A NIKOMU UŽ NEPOMŮŽETE…a netvrdte, že na vás nezáleží, chcete snad, aby ti, o které chcete pečovat, museli ještě pečovat o vás samotné? A kdo se bude o ty vaše potřebné starat? Myslete i na to….

Tedy- MÁTE SVOU MINIMÁLNÍ HRANICI ENERGIE A POD TU NESMÍTE NIKDY JÍT

Další věc…

POKUD CHCETE NĚKOMU POMÁHAT, BYT JE TO DÍTĚ, KTERÉ HLADÍTE V DOBĚ JEHO NEMOCI, ČI MU HLADÍTE PORANĚNÉ MÍSTO, NIKDY – NIKDY – NIKDY …..

NESMÍTE ZAPOMENOUT NA OČISTU RUKOU

To je to nejdůležitější.

Všimli jste si, že mnozí vyhášení léčitelé umírají na těžké nemoci?

A víte proč?

Protože podcenili ochranu svého těla a přenesli na sebe nemoci lidí léčených, často se přecenili a šli pod únosnou hranici své energie.

+++++++

Jak se chránit?

Není to složité- je několik způsobů….

Především vlastní ochrana – vajíčko, to už znáte…vizualizujeme si kolem sebe obal, který vás chrání…

OČISTA RUKOU

- několik způsobů a to velmi jednoduchých. Nedivte se, že jsou věci jednoduché- ono to tak prostě je, jen mnozí lidé potřebují tisíc obrovských rituálů, aby byli schopni pochopit, že něco funguje

Takže

Na ruce pustíte proud tekoucí vody a necháte je chvíli pod ní

Ruce očistíte rituálně nad svíčkou, kdy necháte oheň vypálit všechnu nemocnou energii – neznamená to strkat dlaně do plamene, nespalte se

Je to nejjednodušší očištění rukou – prostě přejedete rukama nad hořící svíčkou….

Další z působ je rituální oklepání – trikrát tři…..třikrát oklepete, vteřina, třikrát, vteřina a z novu třikrát…..

OPĚT NEZAPOMÍNEJTE- JE TO INTUITIVNÍ – kterou metodu si zvolíte, nebo přijdete na nějakou svou vlastní, tu používejte – musí vám být blízká a navodit pocit ochrany – vše v magii včetně léčitelství je intuitivní.

Především nezapomínejte, že očista musí přijít OKAMŽITĚ po vašem zásahu

+++++++++++++

Chcete pomáhat? Pak je několik způsobů….

+++++++++++++

Postižené místo, bolavé místo, ale i třeba bříško, hlavu, oko – nemocnému hladíte. Jemně…nenásilně…to se většinou dělá u dětí nebo u starých lidí…

Často i pohlazení ruky vyvolá v těle nemocného reakci díky předané energii.

NIKDY, ALE NIKDY NESMÍTE K LÉČENÉMU CÍTIT NEGATIVNÍ POCITY – pokud tomu tak je, že se na něj třeba zlobíte, něčím vás naštval, nedělejte nic….ublížili byste oběma.

Mnoho lidí vám může říci, že cítí vaši ruku- dlaň, aniž byste jej dotkli, cítí teplo vaší ruky, ač se jej nedotýkáte….

Pak je tu jedna možnost odebírání bolesti…..rukou kroužíte nad postiženým místem , jako byste vytvářeli vír, a pak tu bolest uchopíte a vytrhnete z těla….. pokud vládnete touto schopností, často sebou léčený cukne, cítí to vytrhnutí.

Nezapomínejte, že každý z nás, kdo má nějaké léčivé síly – různých druhů, od ulevení od bolesti, utišení či uklidnění po léčení hlubokých poškození, vidí poškození těla jinak a vůbec tělo člověka jinak….někdo jen vidí stín – jako by špatně viděl a vidí lidi dvojmo, trojmo a jen cítí nějaký problém, nevidí jej očima, ale vnitřním zrakem..jiný vidí auru a její poškození, ale je barevný obal, který je různý – bud vidíte auru, tu danou, kterou člověk má, nebo vidíte jeho náladu podle barvy jeho obalu, či dokonce i obal podle nemoci, ale také třeba jen energetická centra – centra čaker, či kupodivu jen centra bolesti či nemoci jako jasné světlo v těle člověka, at už pulzující nebo jen jednolité světlo….vše je individuální, vše je intuitivní….a především, každý tomu svému „pohledu“ rozumí, chápe jej a umí s ním pracovat….takže nezkoumejte, proč něco nevidíte, necítíte, nevnímáte – víte, vnímáte a zvládnete vše, co je vám dáno – VŽDY.

+++++++++++++++++++++++

Pokud někomu chcete pomoci od bolesti či nemoci svou silou, přidat mu sílu k uzdravení, pak je to jednoduchá metoda, ale jedna ruka nestačí…..

Pokud to lze, položíte ruku na přední část těla, kde je ohnisko nemoci či bolesti a druhou proti ní – na druhou část. vaši energii necháte proudit mezi rukama.

Ne vždy to jde – podle části těla, vždy to chce improvizaci…

Druhý způsob, kdy chceme třeba v nemocnici svému drahému pomoci se uzdravit, stačí vzít jej za ruce nebo třeba za jednu ruku a druhou položit na jeho stehno….a představovat si, jak jeho tělem prochází vaše energie- ale pozor, musíte mít dost energie, aby vás to nepoložilo.

Vždy hned musí následovat očista a pak odpočinek, dobití vlastní síly.

++++++++++++++++

 

Dalšími léčitelskými metodami jsou akupunktura a akupresura – to je spojené s meridiány a se všemi těmi obrázky, které tu připomínám, kde jsou na rukou a nohou, uších  a dalších částech těla místa, přes něž můžete ovlivňovat své i cizí tělo – jeho uzdravování, ale pozor, abyste si neublížili, protože je důležité znát místa, která opravdu patří k určitým orgánům.

AKUPRESURA je velmi rozšířená a často ji užíváme i mimoděk…prostě víme, že když si masírujeme např. spánky, přestane nás bolet hlava a podobně…