LIDÉ SE SEDMIČKAMI A JEJICH NÁSOBKY- VYŠŠÍ OKTÁVOU

15.06.2019 05:46

LIDÉ SE SEDMIČKAMI A JEJICH NÁSOBKY

Sedmičkám a jejich vyšším oktávám vládne poloplaneta KETU, zvaná DRAČÍ OCAS. Je považována za škoditelku osvoboditelku. Podivné spojení slov, že? Je jako někdo, kdo nám řekne velmi nepříjemnou pravdu, kterou jsme potřebovali k tomu, abychom přestali být na něčem či někom závislí. Pomáhá najít vlastní rozum, věřit v něj a zaktivovat svůj důvtip, své schopnosti správně vidět a umět rozlišovat správné od špatného.
Nepřináší zrovna příjemné pocity, lidé pociťují nervozitu, podráždění, cítí své vady, či právě toto rozpoložení může přinášet vady na duchu i na těle /projevující se nemocemi/ a dále schopnost vidět rozdíl mezi dobrem a zlem. Někteří pak mluví dokonce o posedlosti zlými duchy, energiemi nebo opanování temnou magií.
Ketu v pozitivní síle přináší schopnost potlačit všechny tyto výše uvedené negativa, rozšiřuje léčitelské schopnosti všecha zaměření, přibližuje k přírodě

Lidé ovlivnění 7 mají zájem o duchovno, o náboženství, okultismus, spiritismus. Bývají to lidé dobrosrdeční, společenští /ale přesto potřebují svůj koutek pro svou osobní samotu/, jsou velmi jemní až sentimentální, originální, ke každému přistupují osobitě, jejich názory a chování je každým coulem nezávislé, což někdy zakrývají podřízeností většině, ale ne všichni považujeme za správné ukazovat naše opravdové já. Tito lidé jsou bojácní a chrání si své já, chrání si své schopnosti a hlavně - jsou to vizionáři, kteří často vědí na první pohled mnohem více, než kdokoli jiný a proto se drží v pozadí, nemluví o tom, co ví a vidí. Jsou to veskrze lidé duchovní, často velmi filozoficky nadaní a naložení, jsou zvláštní, často „nepostihnutelní“- tedy neprokouknutelní. V jejich obrovské síle a velkém pocitu humanity a schopnosti pomáhat, jsou velmi ohroženi, a proto navenek jsou to lidé odtažití, chladní, jsou ale přemýšliví a dost se trápí problémy jiných. Jako léčitelé bývají navenek chladní a nezúčastnění - je to jen vnitřní obrana a ochrana. Bez odstupu nejsou schopni pomáhat.
Díky svým schopnostem jsou vynikající v řečnickém umění, umí vysvětlovat, učit, navést člověka na správnou myšlenku, cestu či rozhodnutí, mají velkou víru, sílu vědomí a vědomostí a umí strhnout davy, ovlivnit mínění lidí, ale i manipulovat s nimi, v čemž jim pomáhá jejich empatie.
Nejsou nikdy bohatí financemi, pokud získají nějaké větší peníze, spíše jim pomáhají druhým, jsou dobrými shániteli sponzoringu, ale sami sebe neobohacují, jsou skromní a přitom neumí zacházet s penězi, jako bankovníci by určitě pracovat neměli.
Všichni lidé s podobnými schopnostmi jsou plni vnitřního napětí – nejen, že toto ovládá jejich psychické, ale i fyzické zdraví, ale také příchylnost k lidem kolem nich. Často, ač jsou dobří společníci, hledají spíše samotu…oni vidí..a kdo vidí, vidí to špatné, to dobré není potřeba vidět, protože to není třeba napravovat a jejich vize jsou jim spíše negativními společníky
Jsou to velcí idealisté- mnoho mluví za vše, když se podíváte na svaté křesťanské církve, mnoho jich má sedmičky v datu, jménu či osudu. Za svůj názor jsou ochotni bojovat na život a na smrt. Posiluje je v tom víra, která jejich subjektivní názor posunuje na piedestal nejsprávnějšího názoru…jsou tvrdohlaví, nechtějí vidět správnost v názorech jiných, neberou v potaz názory jiných, myslí, že jedině oni mají patent na rozum a právě proto je jejich hlavním životním úkolem naučit se vnímat druhé, jejich názory, umět vidět věci z více stran a úhlů pohledu. 
Tito lidé jsou vystaveni snad denně psychické zátěži- výše uvedené to vysvětluje, stále mají hlavu plnou projektů, myšlenek, nápadů a většina myšlenek je ve směru vylepšení světa, života, člověka, zdraví a duchovního nazírání.
Je zajímavé, až podivné, že tito lidé milují změny, rádi mění svět i sebe, přitom jsou tajemní a mají rádi tajemství a nadto rádi cestují…..i když k cestování patří trocha samoty a rozjímání, vnímání a poznávání…..nemají rádi turistická letoviska, raději poznávají nepoznané, chodí a jezdí na místa s duchovním významem, historií a zajímavou architekturou, rádi poznávají nové kultury, přírodu, především zelené pláně a hory – a to vše do hloubky….že to je atribut devítky? Vždyť v devítce se spojují atributy a schopnosti všech čísel…..na těchto cestách rádi pomáhají a zlepšují život lidem, které potkají a poznají. Jsou to MÍROTVORCI, netouží nikoho řídit, nikomu rozkazovat, vysvětlují, učí, přinášejí osvětu, pomáhají, povzbuzují. Jsou odvážní a k jejich nešvarům patří riskování.
Jsou to zvěstovatelé a učitelé a o těch by člověk řekl, že budou usedlí a oni ne, raději jsou neuzavřeni v domech a místnostech, potřebují ke spojení s Univerzem, Vesmírem volnost…jako pocitovou, tak fyzickou..proto se nejlépe cítí v přírodě. Usedlejší začnou být až kolem čtyřicítky, což není pravidlem, někteří jsou stiženi voláním dálek celý život. Jejich cesta duchovního učitele je cestou ke stvoření velkého „guru“
Často pochybují o svých schopnostech, talentech a vědomostech, proto ztěžka dosáhnou slávy a uplatnění, často potřebují svého „spasitele“ nebo dosáhnou úspěchů až v pozdějším věku. Trpí nízkým sebevědomím, i když to umí dobře zakrýt.
Nejlepším povoláním pro tyto lidi je kariéra spisovatele, učitele, duchovního, humanitního pracovníka, vychovatele, lékaře či ošetřovatele, maséra, kosmetičky, básníků, malířů, novinářů, cestovatelů, průvodců. Jejich vyjadřování je srozumitelné a originální.
Pokud se rozhodnou pro manželství, opravdu rozhodnou vlastní vůli, pak jsou dobrými partnery, kteří vynikají něžností, empatií, romantikou a jsou něžní a vnímaví milenci. Jejich rodina je zdravá, protože jim přirozeně bez vlastního nastavení posilují zdraví svými silami, jež z nich sálají pro všechny, které milují. Partnera si vybírají především podle duchovního nastavení, dají na spojení duchovna, na přátelství mezi partnery. Jsou to lidé přitažliví, hezcí, duchaplní, vnímaví, rychle přizpůsobiví….ovšem nečekejte, že v manželství budete žít životem boháče, bohatí budete jen duchem, city a láskou, ale jinak bude váš život spíše skromný, možná i chudý, ale určitě šťastný a naplněný.
Obrovským nebezpečím je sklon k alkoholu, drogám a vůbec návykovým látkám. A to je často spolu s psychikou hlavní příčinou všech nemocí. Jsou vystaveni častým úrazům, protože jsou nepozorní ve fyzickém světě.
Tito lidé jsou vizionáři – nejen v pojetí okultismu, ale i plánování. Umí naplánovat projekt, vyložit krásné plány, ale jejich konce neumí dohlédnout, nevidí dopad svých plánů, ani výsledek své snahy, nedovedou dobře posoudit, jestli na své plány mají dost sil. Díky tomu si vysloužili přízvisko SNÍLEK. Jsou však často smutní snílci, protože jejich plány ztroskotají na nedostatku sil, zdrojů a možností. 
Pro své neúspěchy se trápí, uzavírají se se svými bolestmi, melancholií a často trpí depresemi, což je jen krok k alkoholu, drogám atd.
Díky svému jasnému přesvědčení, co je správné a co ne, se z některých stávají rasisté – to není o nenávisti, ale spíše o NEZNALOSTI. Svůj postoj změní, když poznají lidi jiné rasy či společenské vrstvy.
Často mají problém se závislostmi, a to nejen na návykových látkách, ale i na lidech, rádi pracují v podřízených funkcích, jsou vynikající sluhové a ošetřovatelé, ale neznamená to, že je to uspokojuje, je to jen o nesamostatnosti, či strachu ze samostatnosti a zodpovědnosti, či nezávislosti. Bojí se totiž, že bez pomoci druhých neuspějí, budou ztraceni.
Je tedy jejich dalším životním úkolem SAMOSTATNOST v myšlení i konání, uvědomění si vlastních sil, schopností a možností, nutnost převzít zodpovědnost za svůj život a za své činy, překonat strach a závislosti. 
Pomoc najdou ve studiu, posilování sebevědomí, upřímnosti k sobě samým. Je třeba nenechat se unášet obrovskou fantazií, ale stát pevně nohama na zemi, překonat svou plachost a nesmělost, věnovat se svým problémům a naučit se nechat kolem sebe plynout problémy druhých, pokud nejsou požádáni o přispění. Ke svým kladům je třeba přidat i lepší rozhodování, klidnější a zváženější rozhodnutí. Jistou pomůckou je uvědomit si, že možností je mnoho a netřeba se vzdávat všeho pro jeden neúspěch nebo špatnou volbu.
Rychlé změny názorů, přesvědčení, přehánění, emoční výbuchy – jak příznačné pro sedmičkové energie..proč? protože tito lidé mnoho vnímají, ovlivňuje je spousta vjemů, především těch, které vidí v souvislosti s lidmi kolem sebe…vidí do budoucnosti, vnímají pocity lidí, vstřebávají je a často pak už nevědí, čí jsou…..ne všichni jsou schopni rozlišit vlastní pocity a vjemy od toho, co vnímají z druhých lidí. Této schopnosti se ale lze naučit při trošce cvičení, tu schopnost mají. Je důležité pracovat se svými vjemy, tím se vyvarují přetížení své psychiky.

ŽENY
S těmito energiemi mají často na mysli budoucnost, ať svou nebo svých nejbližších a velmi se tím trápí, jsou úzkostlivé, až přecitlivělé, ovládají je emoce a často jsou nedůtklivé. 
Jsou to ženy možná ne krásné, ale přitažlivé, půvabné, jemné, plné sexapeelu, mají hluboký pohled a smavé oči, jsou atraktivní, šarmantní a přitahují pozornost – většinou spíše svým jemným vzhledem, než svým chováním, to bývá jemné, elegantní, i když někdy trochu podivné, protože jimi zmítají emoce, pokud mají nižší sebeovládání, ….pokud jej mají silné, nepoznáte jejich myšlenkové pochody. 
Ačkoli působí naivním dojmem, umí dobře číst v lidech kolem sebe a není snadné je oklamat. Problém nastává, když se snaží oklamat sama sebe- to se jí daří docela dobře.
Bohužel, jejich negativitou je snaha zasahovat do osudů lidí, za každou cenu chce pomáhat, ale díky přesvědčení sedmiček, že mají vždy pravdu, snaží se pomáhat podle svého a tam, kde je přesvědčena, že je třeba zasahovat…a to je obrovská chyba. Jsou to matky, které svou péčí zadusí vlastní děti, manipulují s nimi ve víře, že dělají pro ně to nejnej, neposlouchají prosby, přání, ani sny druhých, ale jedou jako nevyhýbací stroj podle svých představ…..někdy jsou urputné, neústupné, direktivní, tím i nechápající a až nesnesitelné. Horší vlastností pod vládou těchto energií je přehlížení vlastních negativ, neřestí a špatných návyků- způsobuje to sedmičková přesvědčenost o vlastní neomylnosti a tvrdohlavost
Jako manželky jsou často stejné jako matky. Problém většího rázu nastává, když začnou být závislé na svých mužích, a to se stává často, protože se uzavřou v rodinném domě, o který do roztrhání těla pečují, ale k jejich společnosti patří jen jejich rodina a to je začarovaný kruh. Často jsou ovlivňovány matkou, a to i když jsou již samy matkami….z větší části je to závislost na matce, což ovlivňuje manželské soužití….z toho vznikají ony vtipy mužů….když to v manželství nefunguje, vina je na obou stranách, na straně manželky i tchýně…někdy však zážitky z dětství, s matkou, ovlivní život i jinak, i v tom horším…často jak se chová matka k dceři, tak se dcera potom chová dále ve své rodině. Nejhorší je, že tam, kde bylo činěno násilí, jen zřídka je z týraného dítěte žena násilnice, často se nechává týrat a bere to jako normální
Další negativní vlastností je shromažďování starých věcí. V bytě starší dámy těchto energií je možné vidět vše od jejich dědictví po babičce až po dnešní „úlovky“ Nechtějí se loučit se starými věcmi a zkuste vyhodit něco z jejích pokladů
Je to hodně negativ, ale na pozitiva není třeba poukazovat. Hlavním důrazem na jejich život je výchova- jsou-li vedeny dobrými lidmi k dobru, jsou to ty nejskvělejší ženy, manželky a matky. Mají-li k sobě realistického, ale citlivého partnera, pak je jejich cesta velmi správná, rozhodnutí rozumná a mohou dosáhnout čehokoli. Jejich ŽIVOTNÍM ÚKOLEM je právě tyto výše uvedené nedostatky zvládat, některé to zvládnou již v dětství, jiné později, některým není dáno, ale z takových jsou pak zahořklé, panovačné, osamělé a negativní ženy, velmi nešťastné ze sebe samé. 
. Ženám pomůže, když se budou cvičit v rozpuštění svých strachů- nikoli potlačování, to je velmi nebezpečné pro jejich duševní zdraví. A také se nerozčilovat každou maličkostí, trochu více rozvahy a klidu je přínosem pro tyto jemné a citlivé bytůstky a jejich mírumilovné srdce. Určitě by neměly přetahovat své síly, ale naučit se odpočívat, relaxovat, věnovat se samy sobě, chodit do společnosti, dopřát si rozmazlování smyslů i těla

MUŽI
- na ty platí vše dvojnásob. Muž je citlivější tvor, než žena, ač to muži neslyší rádi, ženy jsou emočně silnější, než muži, více snesou, více zvládnou. I když pláčou, ale pláč očistí a ony znovu vstanou a bojují, muži se často vzdávají a je těžké jim vysvětlit, že porážka je jen posun do jiných dveří.
Mnoho mužů zůstává celý život bez rodiny, často celý život jdou jen za svými vyššími cíli. Určitě by ale neměli vstupovat do manželství před 28 rokem života

 

Tam, kde sedmičce předchází součet 25, je silné negativní působení Ketu, lidé, kteří se narodili 25.dne v měsíci,jsou takovému působení Ketu vystaveni nejvíce – působí na ně energie destruktivity, neklidu, náladovosti, jsou považováni za SMOLAŘE, protože Ketu jim staví do cesty jeden neúspěch za druhým. Ovšem neklesejte na mysli, Ketu není jediná planeta, která na vás působí- působení planet se nejen násobí, ale i ruší, stejně jako působení čísel a dalších sil našeho osudu.