JAK OVLIVNUJE DEN NAROZENÍ NAŠE VZTAHY

24.01.2022 15:15

 

 

 

JAK OVLIVŃUJE DEN NAROZENÍ NAŠE VZTAHY

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Všichni známe den, kdy jsme se narodili- nyní je třeba jen, pokud je číslo dvojciferné- sečíst tyto číslice

Například, mé narození je 18. srpna a proto sečtu

1+8, což je 9

++++++++++++++++++++++++

 

1.

Tedy den 1., 10., 19. nebo 28.

 

jednička je vždy podnikavá, rozhodná, energická, silná osobnost, která si je vědoma sebe sama, umí se dobře vyjadřovat, často přebírá velení a vedení i v lásce.

Problémem je velká nezávislost a rozhodnost, často opravdu snaha být tím vůdcem tam, kde vůdce není třeba, a to i v lásce….vztah je o kompromisu a rovnocennosti, rovnoprávnosti a na to občas i zapomínáte.

Hledáte si silného jedince, jako jste vy sami, bohužel, často je váš život spíš o osamělosti a nenalézání vhodného protějšku- vaše latka je příliš vysoko, to ale neznamená, že byste ji měli snížit.

Častou překážkou ve vztazích je vysoké sebevědomí, přílišná rozhodnost- rozhodování za partnera i přes jeho nesouhlas.

Ženám sice silný, rozhodný a samostatný muž imponuje, ovšem málokterý muž je nadšen z rozhodné a samostatné ženy, jež se jej snaží převýšit. Inteligentní muž, rovný partnerce s jedničkou, je muž, který je na svou partnerku hrdý a podporuje ji, stejně jako očekává, že bude ona podporovat jeho, pečují společnou rukou o domácnost a rodinu, často mají vymezené úkoly či rozdělené role, což jim dává větší jistotu a prostor

Problémem jedniček je velká samostatnost, která však s sebou nese i skrývání citů, snahu vše zvládnout sám- sama a tím odhánění si možných partnerů , tím souvisí i nepřiznání si slabosti, či potřebu pomoci- to uvrhuje jedničky do osamělosti a uzavřenosti, je těžké k nim proniknout a pro ně postupem času začne být i těžké ze své ulity vylézt

Touha vše dosáhnout se může zvrhnout do žárlivosti na druhé, na jejich úspěchy a tím přichází ruku v ruce i sebepodceňování….je to prostý strach z toho, že by někdo mohl být dokonalejším a tím pádem my méně atraktivní a zajímaví

Pozor na uvrhnutí sebe sama do samoty- samota bolí, srdce zatvrdne a nedostane se k němu pak nic dobrého

 

2

Den narození 2., 11., 20. nebo 29.

Dvojka, at je kde je, přináší citlivost, něhu, intuici, mírotvorství, péči a vše milé, hezké, ale pozor, také přemíru emocí, čím více dvojek, tím větší emotivnost lidí je a větší citlivost.

Pro dvojky je nejdůležitější harmonie ve vztazích, láska a porozumění, nekonfliktnost- nemají rádi konflikty, i když je řeší s láskou a porozuměním…bolí je to, nesnášejí stres a jsou citliví na vše, co narušuje harmonii

Dvojka je spíše číslem podporujícím spolupráci, nejlépe je takovému člověku v kolektivu, páru, rodině- nechce vést, nechává druhé, aby je vedli, ale také mívá velký sklon k sebeobětování, nebo sebou nechávají manipulovat, což často ani nepochopí.

Emotivnost dvojky přináší velkou citlivost i vůči sobě a situacím, emoce – to je také žárlivost a protože k tomu všemu je stále ve hře i intuice, je možné, že italská domácnost s jinak něžným dvojkovým tvorečkem není vyloučená….citlivý neznamená být tichý, ale projevovat své pocity, včetně ublíženosti a strachu, tam, kde přijde na řadu nedůvěra, je velmi těžké s ní pracovat a nastolit opět rovnováhu a klid.

V navazování vztahů jsou dvojky často velmi zmatené, nebo příliš hystericky se chovající- ony vnímají a přijímají emoce druhých a pokud nemají v sobě jasno, neumí s tímto darem pracovat, vytváří si v sobě zmatek, neví, jak se rozhodnout, nenachází pravdu, ani odpovědi. Pak vznikají nepříjemnosti, zklamání, zlomená srdce a žehrání na osud.

Pro lásku je dvojka schopna zdolat mnohé překážky, pro harmonii je ochotna se vzdát i sama sebe

 

3

Den narození 3., 12., 21. nebo 30.

 

trojka přináší bystrost, inteligenci, fantazii, vtip, dobrý vkus, společenskost- komunikativnost, aktivitu a optimismus a proto jsou lidé obdaření trojkou vyhledáváni, at už jako společníci, přátelé nebo partneři.

Milé ženy- trojky- uberte na svých briskních odpovědích a vtipu, včetně sarkasmu – muži sice milují inteligentní ženy, ale ne příliš a hlavně ne, pokud jde o jejich ženy….budou si vás vážit, když taková budete ve společnosti, ale ne doma……bohužel.

Trojky jsou nerady samy, potřebují pro sebe partnera, který by je podporoval, byl jim rovnocenným partnerem a společníkem- ale ne takovým, aby vztah ustrnul ve stojatých vodách- je potřeba, aby partner byl stejně aktivní a kreativní, žádný pecivál a aby oba uměli v každodennosti nacházet něco nového, vzrušujícího, uměli si život okořenit jak v sexu, tak rodinném životě, neupadali do šedosti a negativity, ale aby jejich život provázel humor, smích, dobrá nálada a optimismus. I když není vždy vše růžové, je potřeba zachovat si víru a pozitivní přístup- to je motto trojek.

 Pokud vztah upadá do šednosti, trojka se začíná nudit, hledá cesty, jak z toho ven, protože má pocit svázanosti a tíhy. To přináší i popudlivost, přehnanou kritičnost vůči partnerovi, netrpělivost, a kupodivu i nechut ke společným aktivitám, včetně intimností

Trojka tedy hledá partnera, na kterého by byl hrdý, se kterým by se vzájemně respektovali, byl kreativní v životě i intimnostech, aktivní a pozitivní a díky kterému by se mohla rozvíjet- samozřejmě dopřeje i svému partnerovi jeho osobní rozvoj a vlastně jej i vyžaduje.

 

4

Den narození 4., 13., 22. nebo 31.

 

čtyřka je číslo logiky a potřeby stability…lidé se čtyřkou touží po klidném zázemí, kde budou v bezpečí a klidu, proto budují domov, snaží se jej udržet, zvelebit, upotřebí zde svou praktičnost, logiku i talent k organizaci, každý má zde své místo a také úkoly.

Čtyřka často upřednostní potřebu před city, své vztahy začíná sexuálními zkušenostmi, začíná své vztahy proto, že někoho potřebuje. City jsou pro logicky a prakticky zaměřenou čtyřku někdy naprosto nepotřebné a zbytečné- city dává najevo péčí a starostlivostí, je pro ni důležitější patřit k sobě, než citová vzplanutí, její rozhodování bývá často chladnokrevné, neovlivněné emocemi a pocity, ale spravedlivé

Opět nezapomínejte, že ve hře je ještě mnoho dalších vlastnosti- a čísel, které toto mohou podpořit, nebo zvrátit.

Čtyřka je spolehlivá, zůstanete s partnerem, i když tam už city nejsou- a to není až tak správně, že….často pro své bezpečí- nebo pocit bezpečí domova obětuje i sama sebe, ze strachu, že o něco takového přijde, nemá ráda změny a tak raději zůstane tam, kde to zná, než aby odešla za city, za láskou a začínala znovu.

To vše neznamená, že jste necitliví partneři, ale že je vašim úkolem do svého života přizvat i city a vnímat je, chápat a naslouchat jim. To je cesta ke štěstí. Proto je důležité se také věnovat svým cílům, být vytrvalí a trpěliví, vnímaví a uvědomovat si, jak vaše činy dopadnou na druhé, jaký na ně budou mít vliv, jak je ovlivní a jak jim pomohou nebo ublíží.

Není štěstí, když máme stabilní útočiště, pokud v něm není láska

Držte se svých nejdůležitějších atributů, kterými jsou hluboké city a pocity sounáležitosti, rodina, domov a věrnost

 

5

Den narození 5., 14. nebo 23.

 

5 jsou spontánní, milují změnu, rychlost, pestrost života, potřebují být dynamičtí a spontánní- to jim musí dopřát jejich partner, včetně volnosti jejich osobnosti, osobnostního růstu, …být s pětkou znamená velkou toleranci a stálé přizpůsobování se.

Nechybí vám cílevědomost, ale zapomínáte na své sliby, učte se dodržet, co slíbíte a vnímat, jestli to, co děláte, nezraní toho druhého, na kterém vám záleží.

Plánování není vaše silná stránka- tedy plánování ano, ale držet se plánů- to už je oříšek….jdete na schůzku- potkáte kmošku, zapovídáte se, zapomenete na to, že na vás někdo čeká a je průšvih na světě…a pak se ještě cítíte ukřivdění, když vám to partner vyčte, nebo vrátí…..

Potřebujete partnera stejně založeného, který bude s vámi zažívat všechny vzrušivé momenty, bude s vámi držet krok, jsou ale i takové pětky, jejichž dispozice právě naopak doplňuje stabilní, klidný partner, na kterého je spolehnutí, není tak do větru a je protipólem….to je většinou pětka z jedničky a čtyřky

Pokud vás ale zahltí touha po změnách a živostí, pak to můžete přehnat a dostaví se roztržitost, ztráta vytrvalosti, vše vás omrzí, včetně kvalitního vztahu, jste nestálí a máte sklony k nevěrám

Jinak je pětka velmi okouzlující, schopná, zajímavá svou aktivitou a sportovním nadšením, bývá velmi přitažlivá, krásná a okouzluje nejen svým tělem, ale i lehkostí

 

6

Den narození 6., 15. nebo 24.

 

šestka je vždy nositelem citů, uměleckého nadání a touhy po lásce a harmonii. Šestka, kde se objeví, tam přidává velkou touhu po lásce a dává největší důraz na rozhodování srdcem. Žádný rozum, žádné uvažování, co je vhodnější, lepší- jen srdce, které říká, co cítí….a to je správné, protože osud tam, kde šestka vládne a člověk se řídí její zákonitostí- tedy rozhoduje se srdcem, odmění toho, kdo potřebuje změnit směr tím, že jej znovu postaví na křižovatku a nenutí jej nést smutky a strasti rozhodnutí, které se jeví jako nesprávné….ono každé takové rozhodnutí je správné, protože kdybychom nepochopili, že nebylo správné, jak bychom si mohli být jisti, co je a co není správné

Šestky dávají přednost kvalitě před kvantitou, jsou zodpovědné, laskavé, pečují o druhé a mají rády smyslné zážitky, jsou jemné, něžné, rády se dotýkají a potřebují partnera, který jim v tomto vyhoví, jinak strádají a mohou z toho i onemocnět.

Stres šestku ničí a proto se mu snaží vyhnout, tedy se vyhýbají, co to jde i konfliktům, v takových rozhodováních jsou váhavější, volí cestu nejmenšího odporu i na úkol sebe, bohužel, často i svého štěstí. Touží po klidu, bezpečí, opečovávání, i když také jsou velmi pečující, chtějí mít klidnou rodinu, děti

Šestka je považována za kouzelníka lásky, je totiž nedostižná, svádivá, ale i váhavá a někdy nedostupná…jak to zrovna cítí.

Pokud je nucena k nějakému sexuálnímu aktu, cítí se zneužitá a utíká z takového vztahu, nebo od takového člověka. Pokud to není z lásky, je tam nepříjemná pachut a to často vede i k problémů se sexualitou.

Šestka miluje romantiku a proto často neprohlédne faleš, ale dojde k nalezení správného pohledu, bohužel, za cenu zlomeného srdce a nadějí.

 

7

Den narození 7., 16. nebo 25.

 

sedmička je číslo citlivých lidí, spravedlivých a trpce nesoucích křivdy- kdo sedmičce ublíží, těžko dojde nějakého odpuštění.

Sedmičky jsou skvělými milenci, protože kde je sedmička, tam je v rukou aspon kousek léčitelských sil, které utišují bolest, máte velkou vnímavost  a přes dotyky jste prostě mistr, stejně tak i v pracovní otázce, kde se uplatníte nejlépe jako někdo, kdo pracuje s tělem- ošetřovatel, masér, kosmetička atd….

Sedmičky jsou dobří učitelé, ale mají jednu podivnou vlastnost- své názory povyšují na absolutní pravdu a tu je kámen úrazu ve vztazích

Tam, kde se ve vztazích objeví obapolná sedmička, je problém- zpočátku je to pohádka, kdy mají oba pocit, že se znají věky- to je kvůli tomu, že je spojuje karmický dluh, který je třeba dát do pořádku. Pokud jsou sedmičky vzájemné, často se z nádherného začátku pro jednoho z aktérů této velké hry stane partnerství očistcem, smutnou zkušeností, dalším problémem je, že mezi nimi je díky karmickému dluhu velká přitažlivost a často své partnerství znovu obnovují.

Proto vše, co bylo řečeno, je důležité naslouchat partnerovi, vnímat jej a nesnažit se prosazovat své pravdy, je třeba hledat kompromis a respektovat jeden druhého. Díky tvrdohlavosti v jednání a názorech často sedmičky často zažívají brzké krachy vztahů

Tam ale, kde partneři duchovně splynou, stává se svazek pevným a nerozlučným, chápajícím a oba jsou v něm spokojení.

Sedmička přitahuje svou originalitou, snaží se vše dělat bez ohledu na zvyklosti doby, je originální ve všech směrech, je totiž svá a společenské konvence jsou jí k smíchu- ovšem nesnažte se ji předělat- se zlou se potážete….jsou sami sebou a nenechají si svou osobitost nikým vzít.

Problémem sedmiček je i uzavírání se do sebe, spíš čekání a touha, než opravdu aktivní seznamování, jsou to takoví sebeobětovači svým snům…ale zůstávají u snů, které nerealizují

Sedmičky nejčastěji navazují vztahy a přátelství s lidmi, kteří jsou známí jejich známým, neoslovují cizí lidi, ale spíše dají na jistou prověřenou osoby, s níž se mají seznámit či stýkat. Před cizími lidmi se spíše uzavírají a jsou nedůvěřivé. Dávají přednost duchovnímu spojení .

 

8

Den narození 8., 17. nebo 26.

 

osmička, stejně jako čtyřka- je její vyšší oktávou – se řídí nejlépe rozumem, bere za bernou minci věci praktické, na které si může sáhnout, které může řídit. Mívá přesný odhad, je ctižádostivá, ale i aktivní a cílevědomá, má dobrý odhad, cit pro detaily, je pohotová, energická, často nerada ztrácí čas a život je pro ni jedna velká závodní dráha.

Miluje výzvy a má sklony vůdce, chce řídit i vztahy a celou rodinu, často je ve svých rozhodnutích nekompromisní, neustupuje manipulaci ani násilí, miluje výzvy, je v životě i lásce přímočará, upřímná a vášnivá, a zde nesmíme zapomínat i na dramatičnost a žárlivost

Osmička má velké srdce, umí naplno milovat, ale i nenávidět.

K fungování vztahů potřebuje rovnováhu, pokud není, vztahy se hroutí, a to ve všech směrech, včetně rovnocennosti partnerů, i když ráda má aspon trošičku navrch

Ve vztazích je důležité uvědomit si, že nemáme činit druhým, co bychom nechtěli zažít sami a přistupovat ke všemu s čistým srdcem a čistým štítem.

 

9

Den narození 9., 18. nebo 27.

 

devítka je vznešená, ale není král, je vševědoucí poustevník na své pouti světem, který stále hledá svou cestu a své místo, ale nikdy nezakotví nikde napořád, je štědrý, nápomocný, soucitný, vládne mnohými silami a schopnostmi, hledá pravdu, duchovní hloubku a poznání světa

Královskou korunou je již zmíněná vznešenost, ale také štědrost, nezištnost, avšak jistá nezodpovědnost vše dokáže pořádně nahlodat, i když vyvěrá ze stálého hledání, neklidu a touhy poznávat, najít a naplnit svůj osud

Devítka chce být užitečná, chce pomáhat, rozumět, umí se přizpůsobit, porozumět ostatním, je upřímná, laskavá, ale často žádá víc, než sama dokáže dát…když se tzv. usídlí, pak už neodchází, musí si ovšem projít svou poutí, i kdyby to byla jen velmi krátká cesta, než se usadí

Důležitým úkolem je pochopit důležitost stability, spolehlivosti, najít vlastní sebedůvěru a rovnováhu.