DNY A HODINY ANDĚLŮ

15.01.2020 01:22

DNY A HODINY ANDĚLŮ

 

Už víme z numerologie, že i den narození je důležitý, stejně tak je důležitý z hlediska toho, jakého andělského patrona jsme při narození získali.

 

Každý den v týdnu patří některému z nejvyšších archandělů,

 jsou to Gabriel, Uriel, Michael, Zadkiel, Anael, Samael a Rafael.

 Každý z nich má svou barvu energie, kterou se projevuje a se kterou pracuje..

Příslušný archanděl pomáhá na pouti životem člověku, 

k jehož dni narození patří…

v jisté době i já cítila, že mě ochraňuje nejen můj anděl strážný, 

ale dokonce několik archandělů najednou a starají se o mé bezpečí.

 

 

PONDĚLÍ – GABRIEL

Gabriel je anděl dobrých zpráv.

Svým chráněncům přináší půvab, laskavost a přizpůsobivost, stejně jako nadšení, s nímž vstupují do života i žijí svůj život. Dává jim vnuknutí, aby si dělali zásoby peněz a díky tomu, že mají vrozenou sběratelskou vášeň, sbírají také mnohé předměty.

Dobrá paměť je jeden z darů, jímž byli obdařeni, i když svému okolí tvrdí, že si mnohé nepamatují.

Nemají jen dobré vlastnosti, jejich nehezkou vlastností je vypočítavost, rozmarnost, až přehánějí v čemkoli, možná i v lásce, protože touží po oddanosti druhých, ale neodpouští zradu

Do lásky vnášejí, ale i vyžadují od partnera romantiku, jemnost, něhu, soucit a oddanost

 

ÚTERÝ – URIEL

.

Urielovi chráněnci jsou obdařeni krásnou, zářivou vnitřní energií a láskou ke svobodě a nezávislosti, bojují a brojí proti jakékoli formě útlaku, omezování a zákazům. Jsou dobří vůdci, a tím i dobří vedoucí pracovníci, stejně tak i hlavy rodiny či přátelského spolku.

Tito lidé jsou schopni dokázat cokoli, uspět v čemkoli, protože dostali do vínku silnou vůli, která hory přenáší a nutí je stále se zdokonalovat, stále na sobě pracovat, ať jde o osobní život, pracovní či jejich zájmy. Často hrají velmi důležitou úlohu jak v práci, tak v životě  a v životech druhých lidí.

Mají však té energie přespříliš a proto často trpí vnitřním napětím, které se projevuje různými způsoby, od bolesti hlavy, po psychické problémy, nervozitu či nepředvídatelné a nezmapovatelné chování, někdy až extrémní výkyvy v chování i výkonnosti

V lásce jsou zaslepeni city, svého partnera si malují růžovými barvami a věří v upřímnost, věrnost a naprostou poslušnost, jež vyžadují především od svých partnerů, což je daň za to, že si je staví na růžový piedestal.

 

 

STŘEDA – MICHAEL

Chráněnci archanděla Michaela jsou lidé především přizpůsobiví, kteří si dovedou poradit v jakémkoli prostředí, sžít se s ním a poradit si s kdejakou situací. Jsou obratní, mají dar analytického myšlení a to jim pomáhá každou záležitost si dobře promyslet, zvážit a naplánovat další kroky. Jejich myšlení je rychlé, až briskní a jejich závěry bývají nejvhodnější. Jsou velmi bystří a pohotoví, milují změny, zvraty, především ty, které si naplánují, jsou mistři velkého antré i překvapivého zakončení.

Vyznačují se také smyslem pro humor a srdečností, proto navazují vztahy bez problémů a snadno, a to kdekoli, rádi diskutují, mají dobré argumenty a často prostě protivníka převálcují svými znalostmi, bystrostí a rychlou reakcí a protože mají široký záběr zájmů, jsou opravdu nepřekonatelní…vše je upoutá, vše je zajímá, nesnášejí šedivý způsob života, jsou aktivní, potřebují vzruch, zábavu, život, pohyb, dění

Vztahy často mění, dokud nenajdou správného partnera, se kterým jejich dny nejsou monotónní, a neupadají s partnerem do zajetých kolejí, pokud jim partner stačí a má stejný zájem na neustálém vývoji jejich vztahu, na aktivní život, jsou přesně tam, kde potřebovali být a už zůstávají.

 

 

ČTVRTEK – ZADKIEL

Kdo se stane chráněncem Zadkiela, má ve vínku předvídavost, intuici, či je dokonce prorokem a přesto mají k těmto darům i dar optimismu, tak potřebný při vnímání všeho zlého kolem sebe…

Jsou to veselí povídálci, někdy až upovídanci, ale i když začnou lézt na nervy, zlobit se na ně nelze, protože jsou bezelstní, otevření a upřímní, nikomu neubližují, jen tu svou papulku neumí zavřít… jsou to takoví ti filozofové, ale přesto jsou vnímaví, dovedou vnímat i utrpení druhých a pomáhat jim jej zvládnout, milují děti a zvířata.

Jsou to lidé šlechetní, tolerantní a pokud si najdou partnera, chovají se k němu se stejnou vážností, budují si klidný a teplý domov, cení si svého zázemí, tedy i svého partnera, jsou věrní a o svého partnera pečují s velkým zájmem

 

 

PÁTEK – anděl ANAEL

Zrozenci pátku jsou osoby, jež umí najít ve svém životě rovnováhu a také se tak i chovají, mají velký cit pro spravedlnost a snaží se jí za každou cenu nastolit, stejně jako harmonii a pořádek. K tomu jsou obdařeni i diplomatickým nadáním, což jim usnadňuje jejich úkol či zaměření, aby mohli naplnit své cíle v oblasti práva, spravedlnosti i harmonie, jsou dobří stratégové a umí se odpoutat od svých emocí a vidět věci jasně, pragmaticky, jaké opravdu jsou

Nejsou však tak pevní a necitelní, jak by se dalo předpokládat, protože vše, co se kolem nich děje, dost silně prožívají a přestože mají schopnost chladnokrevného posuzovatele všeho a všech, jsou laskaví a upřímní, jenže ta upřímnost je občas na pováženou, i když často to zvládnout se svým diplomatickým nadáním nějak zaonačit, aby neubližovali.

Anaelovi chráněnci nesnáší konflikty, nesrovnalosti, násilí, neriskují ve finančních otázkách,

Mají dvě neřesti, se kterými se jen těžko dovedou vypořádat, a to roztržitost, a z toho plynoucí odkládání důležitých, dlouhodobých úkolů na pozdější dobu, protože prostě vědí, že to není jejich šálek kávy….

V lásce jsou laskaví a milující, doslova hluboce milující své partnery, k nim jsou upřímní a snaží se o co největší harmonii a spokojenost

 

SOBOTA - SAMAEL

Sobotní zrozenci si kolem sebe tvoří svou vlastní hráz a se zlou se potáže každý, kdo by chtěl do jejich života nějak zasahovat, jsou duší i tělem nezávislí, samostatní, přesto a nebo právě proto dostali do vínku samostatnost, dobré logické myšlení, modrost a zásadovost. Nejsou zrovna zábavní lidé, spíše uzavření, více jsou vážní, než by se bavili a smáli, ovšem pokud si někoho zvolí za přítele, jsou věrní a vždy plní dané slovo, to je pro ně naprostá priorita.

Nemají sice rádi, když jim někdo mluví do života, ovšem sami velmi rádi radí druhým, vyrovnává to fakt, že nikoho nenechají bez pomoci.

Nesnášejí vlastnosti jako pochlebovačnost, faleš, dramatičnost, přehánění, jsou spíše diplomatičtí…já se narodila asi v sobotu, také jsem dost konzervativní od mládí….horší už je to v přijímání nových věcí, nové techniky, vůbec novot, mají rádi věci odzkoušené, stálé, potvrzené praxí.

Navenek působí jako neteční, chladní, nedůvěřiví lidé, protože se odmítají prezentovat na veřejnosti, především před cizími lidmi.

Pravdou je, že jejich úkolem je porvat se s vlastním já a to především se svými komplexy a pocitem méněcennosti

 

 

NEDĚLE – RAFAEL

Rafael mimo jiné rád cestuje a tak jeho chráněnci rádi poznávají nové kraje i lidi, mají smysl pro humor, ale jsou náladoví a proměnliví, což jim zrovna dobré jméno nedělá a určitě jim to v životě moc dobrého nepřináší. Působí však jako silné osobnosti, plné života, vášní, odvahy a temperamentu - ovšem neptejte se, kolik sebedůvěry mají za tou hrou na siláky….

Možná díky tomu, že Rafael je andělský léčitel, mají jeho chráněnci sklony pomáhat druhým, pečovat od ně a uzdravovat

Jejich duše je naplněna touhou něco dokázat, být něčím užitečný a zajímavý, mají vyšší cíle, jsou originální, vyčnívají z davu, jsou kre, vždy se snaží druhé nějak přetrumfnout, ovšem v dobrém a svým úsilím, schopnostmi a vědomostmi, nikdy se nespokojí s tzv. plaváním v proudu. Občas dostávají pořádně za uši, protože se snaží vnucovat lidem své názory a nápady a to se nesetkává s příliš dobrým ohlasem.

Jejich projev je jemný, snaží se své názory předkládat s opatrností, vnímavostí a jemností jim vlastní, jsou srdeční, projevují své pocity tak, aby to nikoho nepohoršilo

V lásce jsou otevření, upřímní, podnikaví, hledají partnera, se kterým by se podporovali a který by jim byl rovný, jsou srdeční, milující a potřebují mít partnera, se kterým by mohli sdílet své pocity a city

 

 

 

Jeden anděl či archanděl vše nezvládne, proto máme další anděly a archanděly, jako patrony určitých hodin

Hodiny andělů

Ráno:

00:00 - 01:00 Sachiel, archanděl Jupitera /den: čtvrtek/
01:00 - 02:00 Anael, archanděl Venuše /den: pátek/
02:00 - 03:00 Auriel, archanděl Urana
03:00 - 04:00 Cassiel, archanděl Saturna /sobota/
04:00 - 05:00 Michael, archanděl Slunce /neděle/
05:00 - 06:00 Gabriel, archanděl Měsíce /pondělí/
06:00 - 07:00 Samael, archanděl planety Mars /úterý/
07:00 - 08:00 Rafael, archanděl planety Merkur /středa/
08:00 - 09:00 Sachiel, archanděl Jupitera
09:00 - 10:00 Anael, archanděl Venuše
10:00 - 11:00 Auriel, archanděl Urana
11:00 - 12:00 Cassiel, archanděl Saturna

Odpoledne:

12:00 - 13:00 Michael, archanděl Slunce /barvy: zlatá a barva ohně/
13:00 - 14:00 Gabriel, archanděl měsíce /stříbrná a bledě modrá/
14:00 - 15:00 Samael, archanděl planety Mars /červená a karmínová/
15:00 - 16:00 Rafael, archanděl planety Merkur /žlutá/
16:00 - 17:00 Sachiel, archanděl Jupitera /tmavě modrá a fialová/
17:00 - 18:00 Anael, archanděl Venuše /zelená a tyrkysová/
18:00 - 19:00 Auriel, archanděl Urana /všechny barvy spektra/
19:00 - 20:00 Cassiel, archanděl Saturna /tmavě hnědá, šedá a černá/
20:00 - 21:00 Michael
21:00 - 22:00 Gabriel
22:00 - 23:00 Samael

Půlnoc:

23:00 - 00:00 Rafael, archanděl planety Merkur