ČÍSLA A JAK NA NĚ…

25.02.2023 15:50

ČÍSLA A JAK NA NĚ….

++++++++++++++++++++++++++

O numerologii se toho tu namluvilo a napsalo hodně, ale tak nějak se zapomnělo, jak to brát, jak se na to dívat…..

Všichni, kdo se trošku zajímáte, víte, že by nejdůležitější, mělo by pro vás být číslo, které je počítáno z vašeho data narození- at jde o den, rok, měsíc, nastavení člověka atd….. a kruci, když jsou ještě další čísla, jak se v tom vyznat? Co vzít za bernou minci- kdo je příliš důsledný, má v tom totální chaos, protože si vypočítá vše a neví, jak dál….

A víte, o co jde? O intuici….většina vás, dam ve skupině, je v intuici silná a umí s ní pracovat….

Proč intuice, když numerologie je spíš pragmatická? No- ona vám ta intuice řekne, na co se podívat, co brát zrovna v tu chvíli za bernou minci….může jít o kouknutí na písmenka, která se převedou na čísla a přinesou nám některé důležité informace, nebo na to, jaký je den obecně, jindy, jaký den máme my samy, jaké číslo má náš dům, nebo byt atd…..nenechte si opět- jako vždy – intuici překřikovat rozumem…

Vy se kouknete a řeknete si- dnes je- třeba… dvacátého druhého května, takže je čtvrtý den….dvě a dvě jsou čtyři….ale vaše čísla o vašem osobním dnu říkají něco jiného- proč? Protože ta čtyřka je pro vás zrovna silná informace, kterou potřebujete brát v úvahu, přestože vám rozum říká- hele, nejdůležitější je pro tebe tvoje osobní číslo, to si musíš vypočítat…..

A přitom ta čtyřka je jen číslo dne v měsíci, rok je jiný, měsíc je jiný, váš rok je jiný, váš měsíc i den jsou jiné…..

Co je tedy správně? To, co vám napovídá intuice….

 Víte, někdy bych chtěla být na chvilku v kůži autisty- ano, mají těžký život a já to nezlehčuji, ale když uvážím, že my- „normální“ lidé s „normálním“ uvažováním, používáme jen malou část svého mozku, a přidáme, že i přes své podivné vnímání světa reálného, tito autisté mají obrovskou intuici, dokáží věci, nad kterými zůstává rozum stát, něco mi říká,  že to nebude jen třeba v počítání a jiných věcech, ale i ve věcech intuice, napojení na univerzum…..laicky bych řekla, že oni používají především tu část mozku, kterou my nevyužíváme….člověk by mnohé pochopil…..ale jsem ráda, že jsem kdo jsem a tak se zabývám, čím po mně chce osud…..

Takže- pokud vás zaujme číslo dne, je to správně, pokud se vám zachce spočítat si své číslo – je to také správně, pokud vezmete v úvahu jen číslo dne- jako že je dvacátého kteréhokoli měsíce…vše správně-…nebo zjistíte, že se držíte nějakého čísla ten den….třeba dáváte si dvě lžičky cukru, když něco rovnáte, rovnáte po dvou, nebo zase vše po třech a třeba si ještě počítáte do tří….je mnoho možností – tak vás upozorňuje to či ono číslo….♥

Základní vysvětlení je vždy to, které je nejčastěji používané jako legenda k vibraci roku- to je vibrace- vysvětlení těchto čísel, které se pak aplikuje na den, měsíc, dům, byt, jméno atd…..chce to jen uvažovat v souvislostech.

TAKŽE – pokud vás pár dní zajímá, jak je to s Lunou, v jakém je znamení, nebo jaký je lunární den, jaký je obecný den - numerologicky, jaká čísla vídáte nejčastěji - atd……vše jsou informace pro vás, které vám mají něco říci a berte to prostě tak…tak je to správné, tak to má být.

TAKŽE- NEŘEŠTE, PŘIJÍMEJTE  a budete mít ty správné informace